sâmbătă, 5 februarie 2011

Organizăm Târg de mărţişoare şi cadouri handmade pentru 8 Martie la Galeria de Arte Vizuale din Oradea

Uniunea Artiştilor Plastici Filiala Oradea, în colaborare cu Brio collection, organizează un nou târg de cadouri handmade
"TÂRGUL DE LA GALERIE"
MĂRŢIŞOARE ŞI CADOURI HANDMADE

25 februarie -8 martie
   Cei interesaţi de participare sunt rugaţi să ne contacteze prin telefon 0729.131.218 (Radu Tîrnovean, administrator UAP Oradea) sau prin e-mail: uaphandmadeoradea@yahoo.com. Vă rugăm să ne precizaţi numele şi prenumele sau firma, tipul de produse pe care doriţi să-l comericalizaţi şi spaţiul necesar expunerii (mp). Vă rugăm să ne ataşaţi în e-mail câteva poze pentru exemplificarea tipului de produse comercializate.
   Târgul va avea loc între  25 februarie - 8 martie la Galeria de Arte Vizuale de pe str. Republicii nr 15. Galeria va fi deschisă zilnic între orele 10-18, inclusiv sâmbătă şi duminică. Amenajarea standurilor dumneavoastră în sală se va face pe data de 24 februarie, începand cu ora 10, precizăm că noi putem să vă punem la dispoziţie scaune, în schimb vă rugăm să vă aduceţi standuri, mese etc.
   Se acceptă doar expozanţi care participă la târg pe toata durata desfăşurării evenimentului, plata pentru spaţiul închiriat se va face în avans, pe toată perioada, direct la Galeria de Artă. 
   Produsele acceptate pentru comercializare sunt produse handmade şi de artizanat, în special obiecte care sunt potrivite pentru a fi oferite femeilor cu ocazia zilelor de 1 şi 8 Martie. Nu se acceptă pentru vânzare produse care sunt nu sunt prelucrate sau asamblate manual, şi nici materiale sau unelte pentru fabricarea acestor tipuri de produse. De asemenea, nu sunt acceptate către vânzare tablouri, grafică şi sculptură (excepţie făcând membrii UAP sau FP şi artiştii plastici profesionişti!). Participanţii vor avea la dispoziţie, pe durata desfăşurarii evenimentului, întreg spaţiul expoziţional (simezele)de la parterul Galeriei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu