miercuri, 15 februarie 2012

"TÂRGUL DE LA GALERIE"

MĂRŢIŞOARE ŞI CADOURI HANDMADE

27 februarie - 8 martie

Vă rugăm să ne precizaţi numele şi prenumele, tipul de produse pe care doriţi să-l comericalizaţi şi spaţiul necesar expunerii (mp). Vă rugăm să ne ataşaţi în mail câteva poze pentru exemplificarea tipului de produse comercializate.

Târgul va avea loc în perioada 27 februarie - 8 martie la Galeria de Arte Vizuale de pe str. Republicii nr 15. Galeria va fi deschisă zilnic între orele 10-18 (inclusiv sâmbăta şi duminica!). Amenajarea standurilor in sală se face pe data de 27 februarie, începând cu ora 10. Vă rugăm să veniţi cu standurile/mesele dvs., noi vă asigurăm scaune.

Se acceptă doar expozanţi care participă la târg pe toata durata desfăşurării evenimentului, plata pentru spaţiul închiriat se va face în avans, pe toată perioada, direct la Galeria de Artă, ultima zi de plată este luni 27. 02. 2012. Produsele acceptate pentru comercializare sunt produse handmade şi de artizanat, în special produse care sunt potrivite pentru a fi oferite femeilor cu ocazia zilelor de 1 şi 8 Martie. Nu se acceptă pentru vânzare produse care sunt nu sunt prelucrate sau asamblate manual.. De asemenea, nu sunt acceptate către vânzare tablouri, grafică şi sculptură (excepţie făcând membrii UAP sau Fond Plastic şi artiştii plastici profesionişti!).
Pentru detalii vă rugăm să ne contactaţi la adresa de e-mail  uaphandmadeoradea@yahoo.com  sau la nr. de telefon 0740207737 sau 0729131218, Radu Tîrnovean, administrator UAP, Filiala Oradea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu